10 mars • 2017 • Umeå

Umia satsar hårt på service

Under februari 2017 tillträdde Ingemar Jonsson som ny verksamhetschef för Umia Service. Uppdraget är att bygga vidare på service-satsningen som Umia inledde för några år sedan.

– Det är naturligt att mycket fokus låg på entreprenader när Umia var ett nystartat bolag. Nu tar vi nästa steg med Umia Service i Umeå-området och siktet är inställt på en fördubbling av verksamheten inom tre år. Jag ser fram emot att bygga vidare på detta tillsammans med duktiga medarbetare och stöd från företagsledningen, säger Ingemar Jonsson.

Ingemar (bilden) har närmare 25 års branscherfarenhet och är i grunden utbildad inom drift av eneri/vvs-system. Han har bland annat arbetat på Umeå Energi, LK Systems och kom 2013 till Umia från en tjänst som distriktschef för Nibe Industrier där han varit i 13 år.

– Umia är en frisk fläkt i branschen med Umiamodellen som verkligen är en succé. Att kunden får samtliga tekniker och en projektledare som har helhetsgreppet för totalinstallationen är uppskattat. Det tänket har vi med oss även på Umia Service samtidigt som vi är flexibla och kan leverera punktinsatser om servicekunderna efterfrågar det.

– Det är en trygghet för kunderna att våra servicetekniker alltid har Umiamodellen som ledstjärna i jobbet, samarbete över teknikgränserna. Ser exempelvis en elektriker från oss ett rör som behöver åtgärdas, ja då tar vi tag i frågan och hjälper kunden vidare till en lösning. Umia Service har en bredd som täcker in samtliga installationer i en fastighet, från el- och rörteknik till ventilations-, regler- och energiteknik. Kunderna får en komplett leverantör med engagemang, kompetens och erfarenhet, säger Ingemar Jonsson.

Läs mer om Umia Service >>