Jobba i Trelleborg

Umia är en riktig framgångssaga. 2010 startade fyra delägare företaget i Umeå, idag är vi över 600 medarbetare, omsätter cirka 1 miljard kronor och finns i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm och Malmö. Sedan våren 2017 växer vi också starkt i Trelleborg.

Vi söker

Elektriker • Rörmontörer • Ventilationsmontörer

Umia Trelleborg har många spännande uppdrag i södra Skåne. Vi är ett ungt och modernt företag i stark tillväxt. Våra montörer inom olika teknikområden är en viktig del i Umias samarbetsfilosofi som innebär att alla teknikgrenar samverkar för att uppnå ett slutresultat med högsta kvalitet.

Just nu söker vi elektriker, rörmontörer och ventilationsmontörer till både Serviceavdelningen och Entreprenadavdelningen.

Är du yrkesskicklig, prestigelös och gillar att samarbeta? Då är det dig vi söker! Vår idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet. Vi kallar det Umiamodellen och både kunderna och våra medarbetare gillar den. Det är inspirerande att jobba mot ett gemensamt mål som sparar pengar till kunderna. Det är kul att jobba hos oss. Välkommen med din ansökan!

Söker du en tjänst som ELEKTRIKER, mejla ansökan med bifogat cv till:  patric.hallden@umia.se
Frågor: kontakta Patric Halldén, 072-595 53 00

Söker du en tjänst som VENTILATIONSMONTÖR, mejla ansökan med bifogat cv till:  ulf.berggren@umia.se
Frågor: kontakta Ulf Berggren, 072-595 53 02

Söker du en tjänst som RÖRMONTÖR, mejla ansökan med bifogat cv till:   johan.andersson@umia.se
Frågor: kontakta Johan Andersson, 072-595 53 01