Nyheter

2 februari • 2018 • Stockholm • Uppsala

Serviceavtal med Uppsala Akademiförvaltning

Nyligen blev det klart att Umia Öst blivit utvald att teckna ett omfattande serviceavtal med Uppsala Akademiförvaltning.

– Det känns mycket bra att vi lyckats skriva ramavtal med en så stor och seriös fastighetsägare i Uppsala, säger servicechef Tommy Northun på Umia Öst AB.

Det 2-åriga ramavtalet omfattar teknikområdena el, värme/sanitet (vs) och ventilation. Uppsala Akademiförvaltnings fastighetsavdelningen ansvarar för ca 200.000 kvadratmeter uthyrningsbar yta, företrädesvis i centrala och andra attraktiva lägen i Uppsala. Omkring 70 procent är kommersiella lokaler och resten bostäder.

– Detta är en viktig pusselbit i vår ambition att växa som serviceleverantör i Uppland, fortsätter Tommy Northun. Att avtalet gäller flertalet teknikområden är ett gott betyg för bredden i vår verksamhet.

Läs mer om Uppsala Akademiförvaltning >>