Nyheter

28 december • 2016 • Stockholm • Uppsala

Nytt stort uppdrag i Stockholm

Umia Stockholm fortsätter dra in nya projekt. I dagarna blev det klart att man är med och drar igång projekt Kämpetorpsskolan i Älvsjö under januari 2017. Det handlar om både ny- och ombyggnad. Beställare Peab. Utförandeentreprenad El, Rör, Vent och Styr. Projektet beräknas vara klart första kvartalet 2019.

25 december • 2016 • Luleå • Malmö • Skellefteå • Sprinkler • Stockholm • Umeå • Uppsala

Umia Skellefteå AB på Söder

Under den senaste tiden har Umia Skellefteå AB etablerat verksamheten och öppnat sitt kontor på Söder (Hammarvägen 3B), nära E4:ans södra infart till staden.

Fredrik Kandel, 45 år, är vd och en av de lokala delägarna för bolaget. Han är ett välkänt ansikte i installationsbranschen med runt 20 års erfarenhet, först med många praktiska år som rörinstallatör och de senaste åren som filialchef i Skellefteå för TKI och därefter Assemblin. De andra två delägarna Johan Johansson, med 15 års rutin från el-branschen närmast från ES Installation, och Stefan Kandel, med runt 12 år i installationsbranschen.

Delägare och verksamhetschefer för Umia Skellefteå AB, fr.v: Stefan Kandel, Fredrik Kandel (vd) och Johan Johansson.

– Vi är redan igång med uppdrag och rekryteringen av personal har tagit fart. Vi har fått en mycket bra start med rutinerade personer som kommer till oss, säger Fredrik Kandel.

– ­­Att bygga upp Umia Skellefteå AB känns som att komma hem. Umiamodellen är ett modernt och smart koncept som kombinerar ett nära och småskaligt tänk, med kapacitet för både stora entreprenader och mindre serviceuppdrag. Det passar här i Skellefteå. Vi har kanonbra stöd från koncernledningen och har sett hur Umia lyckats bygga upp starka lokala bolag på ett flertal orter i landet. Det känns väldigt bra att bli en del av detta, säger Fredrik Kandel.

 

22 december • 2016 • Luleå • Malmö • Skellefteå • Sprinkler • Stockholm • Trelleborg • Umeå • Uppsala

God Jul & Gott Nytt År

Umia önskar alla kunder, samarbetspartners och medarbetare en riktigt skön jul- och nyårshelg. Tack för ett fint 2016, ett år där vi vuxit runt om i landet. Nu finns Umia med verksamhet i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö och Trelleborg.