Nyheter

28 november • 2016 • Malmö • Trelleborg

Invigningskalas i Malmö

Umia Syd drog igång verksamheten i maj 2016. Tillväxten går snabbt och härom veckan invigdes det utbyggda och anpassade kontoret på Husievägen 21 i Malmö. Det var ett uppskattat kalas för alla anställda med sina respektive.

 

21 november • 2016 • Stockholm • Uppsala

Fler uppdrag för Umia Stockholm

Relativt nyetablerade Umia Stockholm noterar en flygande start med ett flertal uppdrag enligt Umiamodellen med totalinstallationer.

 

Projekt Brf Soltornet, 87 lägenheter i Norrtälje hamn med 17 våningar. Beställare Index Invest. Totalentreprenad El, Rör och Vent. Byggstart oktober 2016.

Projekt Kvarnstugan, 85 lägenheter i Jakobsberg. Beställare Midroc. Totalentreprenad El, Rör och Vent. Byggstart september 2016.

Projekt Sjöviksskolan. Nybygge. Beställare Peab. Totalentreprenad El, Rör och Vent. Byggstart september 2016.

16 november • 2016 • Luleå • Malmö • Skellefteå • Sprinkler • Stockholm • Trelleborg • Umeå • Uppsala

Umia växer i Skåne – etablerar bolag i Trelleborg

Umias etablering i Skåne ger ringar på vattnet. Sedan starten i Malmö i maj 2016 har tillväxten gått snabbt och stabilt med ett flertal stora uppdrag i södra Skåne. Nu pågår dessutom rekrytering av medarbetare till en etablering i Trelleborg.

 

– Satsningen i Skåne har slagit så väl ut att vi redan nu öppnar ett lokalt delägt Umia-bolag i Trelleborg, säger Martin Hörnquist koncern-vd för Umia Sweden AB. Personalen och delägarna i Malmö gör ett kanonjobb och deras insats sprider budskapet om Umias unika arbetsmodell både bland kunder och ny personal. Tack vare deras insats har vi redan nu klart med en del stora uppdrag i Trelleborgsområdet.

 

Umias unika arbetsmetodik Umiamodellen, har blivit en succé på de orter man etablerat sig. Företaget startades i Umeå och på sex år har man vuxit från fyra personer till cirka 350 anställda runt om i landet och en beräknad omsättning på 600 miljoner kronor. När man etablerat sig på nya orter har orderingången snabbt tagit fart även där.

 

– Engagerade och branschkunniga delägare som är operativa i de lokala bolagen är grunden i verksamheten. Det viktigaste för oss när vi går in på en ny marknad, är att hitta rätt nyckelpersoner och delägare som inser kraften i vår arbetsmetodik, säger Martin Hörnquist.