Nyheter

29 april • 2016 • Umeå

Ångledningar på Umeå mejeri

Norrmejerier fortsätter bygga ut ostförädlingsanläggningen vid Umeå mejeri på Ersboda. Umia installerar förberedande processledningar, bland annat en 27 bars ångledning. Start i april, beräknas klart juni 2016.

27 april • 2016 • Umeå

Umia installerar hos Circle K

Statoil byter namn till Circle K. Umia finns med i omgörningen av mackarna och gör pumpinstallationer. Start i början av april, beräknas klart augusti 2016.

cklogo plockat från deras hemsida, nerladdad

 

26 april • 2016 • Umeå

Bravo Navarone vann Umia-loppet

Lördag 24 april avgjordes Umåkers årliga V75-dag för alla travälskare. En avdelning inom V75 var Umia-loppet, som vanns av hästen Bravo Navarone körd av Erik Adielsson en av landets främsta kuskar. Hästen tränas av Marcus Lindgren född i Umeå, numera välkänd proffstränare i Halmstad. Prisutdelare var Umias Andreas Dunder.

V75 Foto Andreas Dunder