Nyheter

27 januari • 2016 • Luleå

Nybygge efter brand i Boden

En ny fastighet med 19 lägenheter ska uppföras igen efter en brand på Åbergsleden 6 i Boden av Wiksténs Fastigheter. Umia levererar alla installationer. Beställare är Peab och bygget påbörjas i februari och ska vara klart april 2017.

26 januari • 2016 • Umeå

Olofsfors AB bygger ut

Olofsfors AB bygger ut Olofsfors-fabriken utanför Nordmaling med 1 800 kvm. Planen är att på sikt fördubbla produktionen av vägstål och att kunna tillverka alla vägstålsprodukter i en och samma anläggning. Umia är leverantör i detta partnering-uppdrag.

26 januari • 2016 • Uppsala

Umia servar hos Statoil

Umia i Uppsala har skrivit ett samarbetsavtal med Bemt Fastighetsservice som är ett teknik-, service- och konsultbolag inom branschen kyla, ventilation och tryckluft. Man servar bl.a. industrifastigheter och bensinstationer, exempelvis åt Statoil i mellersta Sverige.

25 januari • 2016 • Luleå

Swedbank bygger om i Luleå

Umia har fått förtroendet att utföra el, rör, ventilation, kyla, sprinkler samt styr och övervakning när Swedbank bygger om sitt kontor i centrala Luleå. Peab är beställare med Diös som slutkund. Arbetena började i december och beräknas vara klar i maj 2016.

24 januari • 2016 • Uppsala

Nyanställda i Uppsala

På Umia i Uppsala har följande personer anställts:

Rörteknik: Conny Helén, Pär Eriksson, Mikael Karlsson och Magnus Jonsson.

Ventilations- och Fläktteknik: Bengt-Göran Hallin.

Elteknik: Patrik Ejdepalm, Oskar Larsson, Ted Norberg, Ronny Rönn och Gustav Bergström.

Pärtan och Conny Mail från Christer

På bilden, Pär Eriksson och Conny Helén på väg ut på sitt första uppdrag.

21 januari • 2016 • Luleå

Nytt Trygghetsboende på Bergnäset

Lulebo bygger ett nytt Trygghetsboende med 120 lägenheter på Bergnäset i Luleå. Umia installerar el, rör, ventilation samt styr och övervakning. Projektet startar i februari 2016 och pågår till april 2018. Nåiden Bygg är beställare.

20 januari • 2016 • Umeå

Utbildning Hydrauliska nät

I slutet av januari genomgår Klaes Abrahamsson Siemens utbildning kring Hydrauliska nät.

19 januari • 2016 • Umeå

Nyanställda i Umeå

På Umia i Umeå har följande personer anställts: Patrik Löfmark (rörteknik), Anton Kågström (elteknik) och Linda Jonasson (administration).