Nyheter

30 september • 2015 • Luleå

Umiamodellen, lagbygge och gocart

I Luleå har det varit full fart med uppdrag sedan starten våren 2015, så fullt upp att man inte riktigt hunnit med den första personalträffen för de 40-talet anställda. Men i september var det dags. Det blev en samling fylld med presentationer av alla medarbetare, information om Umiamodellen, lagbygge samt avslutningsvis gocart och middag.

29 september • 2015 • Umeå

Utbildning: Heta arbeten

I september och oktober genomgår 11 anställda utbildningen Heta Arbeten. Dessa utbildningar ingår i en ständigt löpande process av vidareutbildning av både nya och tidigare anställda medarbetare. Heta Arbeten är samlingsnamnet för arbetsmoment som medför uppvärmning eller gnistbildning och som kan riskera att orsaka brand.

29 september • 2015 • Uppsala

Umia installerar ÖoB i Uppsala

Under hösten har Umia etablerat ett bolag med lokala delägare i Uppsala. Första uppdraget är klart: Gränby köpstad Hus 1, 7 och 10. Det är lokaler bl.a. för ÖoB, tre stycken restauranger och en djurbutik. Byggstart december 2015, beräknas klart april 2016.

 

29 september • 2015 • Luleå

Umia installerar Kajan i Luleå

Umia har fått en blixtrande start i Luleå. Bland annat är det Umia som installerar i det nya kontorshuset som byggs på Varvet i Luleå, en yta på ca 14 000 kvm som beräknas klart sommaren 2016. Ett annat stort projekt är trygghetsboendet mitt i centrala Luleå som Galären renoverar och bygger vid Storgatan/Köpmangatan. Det handlar om ett 50-tal lägenheter i kvarteret som beräknas slutfört sommaren 2016.

29 september • 2015 • Luleå • Umeå • Uppsala

Mejla gärna din faktura till oss

Vi har nyligen gått över till faktura- och ordersystemet Symbrio. Det innebär bland annat att vi kan hantera fakturor på ett mer miljöeffektivt sätt och ta emot leverantörsfakturor via mejl. Vill du också spara tid, porto och transporter: mejla din faktura till faktura@umia.se

 

Symbrio

29 september • 2015 • Uppsala

Vi söker nya medarbetare i Uppsala

Umia är en riktig framgångssaga. För knappt fem år sedan startade fyra delägare företaget i Umeå, idag är vi över 150 medarbetare i Umeå och Luleå. Nu gör vi samma satsning i Uppsala och vi är redan igång med projekt. Målet är att vara lika stora som i Norrland inom fyra år. Nu söker vi:

Projektledare El • Projektledare Rör • Projektledare Vent • Projektledare Styr/regler • Kalkylatorer • Ledande montörer • Elektriker • Rörmontörer • Ventilationsmontörer • Reglertekniker.

Är du yrkesskicklig, prestigelös och gillar att samarbeta? Då är det dig vi söker! Vår idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet. Vi kallar det Umiamodellen och både kunderna och våra medarbetare gillar den. Det är inspirerande att jobba mot ett gemensamt mål som sparar pengar till kunderna. Det är kul att jobba hos oss. Läs mer under länken jobba här

 

umiauppsala

25 september • 2015 • Luleå

Vi bygger ut i Luleå

I Luleå blev Umia Nord snabbt trångbodda på kontoret efter starten våren 2015. Nu bygger vi ut från åtta till 24 kontorsplatser plus ytterligare utrymmen. Lokalerna ligger granne med en välbekant SHL-klubb med höga ambitioner – Luleå Hockey.

24 september • 2015 • Umeå

Umia dubbelt prisade

På Umeågalan 2014 fick Umia ta emot Umeå kommuns företagspris. På Entreprenörsgalan 2015 utsågs Umia dessutom till Årets Grundare Norr av Founders Alliance, ett nätverk av entreprenörer som samlar många av Sveriges framstående företagare.

 

silver-ljus-foundersalliance